0

Πολιτική Ακύρωσης / Επιστροφής

Επιστροφή Προϊόντων

 

Εάν για κάποιο λόγο ο Χρήστης/Πελάτης δεν είναι ικανοποιημένος από το είδος που παρέλαβε, έχει τη δυνατότητα να το επιστρέψει εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα παραλαβής του. Σε αυτή την περίπτωση τα έξοδα βαραίνουν τον αποστολέα. 

Να σημειωθεί πως εάν το προϊόν είναι ελαττωματικό ή διαφορετικό από την φόρμα παραγγελίας, υποχρεούται η εταιρεία να το αντικαταστήσει με νέο ή να προβεί σε επιστροφή χρημάτων με δική της επιβάρυνση. Σε αυτή την  περίπτωση τα έξοδα βαραίνουν την εταιρεία.

Δεκτές θα γίνονται οι επιστροφές εφόσον το είδος είναι στην αρχική κατάσταση στην οποία παρελήφθη, έχοντας όλες τις σημάνσεις (καρτελάκια κλπ.) με τα οποία παρελήφθη, καθώς και την απόδειξη αγοράς του.

Οδηγίες επιστροφών:

α.  Παρακαλούμε καλέστε μας στο 210 22 01 436 ή στείλτε μας email στο [email protected] για την πρόθεση αλλαγής ή επιστροφής των προϊόντων.

β.  Ετοιμάστε το προϊόν στην αρχική κατάσταση παραλαβής, έχοντας τα καρτελάκια και την απόδειξη αγοράς του.

γ.  Ειδοποιήστε courier για παραλαβή του πακέτου (κατόπιν συνεννόησης μαζί μας).

δ.  Παραλαβή και έλεγχος του προϊόντος.

ε.  Αποστολή νέου προϊόντος ή επιστροφή των χρημάτων στο λογαριασμό σας.

 

Ακύρωση παραγγελίας

 

Χωρίς περιορισμό των διατάξεων περί ανυπαίτιας υπαναχωρήσεως από καταναλωτές για αγορές από απόσταση, ακύρωση της παραγγελίας δύναται να γίνει στις κάτωθι περιπτώσεις:

α. Πριν ολοκληρωθεί η ηλεκτρονική παραγγελία, κατά τη διάρκεια της ηλεκτρονικής διαδικασίας της παραγγελιάς μπορείτε να κάνετε πίσω «back» και να αφαιρέσετε τις ποσότητες των προϊόντων από το καλάθι σας πατώντας το χαρακτηριστικό κουμπί.

β. Εάν έχει ολοκληρωθεί η ηλεκτρονική παραγγελία αλλά δεν έχει αποσταλεί ακόμα το προϊόν μπορείτε να καλέσετε το 210 22 01 436 και θα αναλάβουμε την ακύρωσή της παραγγελιάς σας.

γ. Εάν έχει ολοκληρωθεί η ηλεκτρονική παραγγελία και έχει αποσταλεί το προϊόν μπορείτε να καλέσετε το 210 22 01 436 και θα αναλάβουμε την ακύρωσή της παραγγελιάς σας σε αυτή την περίπτωση επιβαρύνεται μόνο τα κόστη αποστολής και πληρωμής και επιστρέφεται το υπόλοιπο ποσό.