0

Τρόποι αποστολής

1. Αποστολή με Box Now

Οι παραγγελίες παραδίδονται σε όλη την Ελλάδα σε ένα από τα 1500+ Αυτόματα Μηχανήματα Παραλαβής BOX NOW της επιλογής σας. Μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα. Το κόστος αποστολής υπολογίζεται αυτόματα πριν την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.

Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 40€ με τρόπο αποστολής Box Now.

Πως λειτουργεί;

2. Αποστολή με Courier

Οι παραγγελίες παραδίδονται σε όλη την Ελλάδα από τη συνεργαζόμενη εταιρεία ταχυμεταφορών (courier) σε 1-3 εργάσιμες μέρες εντός Αττικής και σε 2-3  στην υπόλοιπη Ελλάδα. Εξαιρούνται οι δυσπρόσιτες περιοχές όπου χρειάζονται 3-5 εργάσιμες μέρες. Σε περίπτωση που η παραγγελία σας δεν μπορεί να εκτελεστεί, για λόγους ανωτέρας βίας (απεργίες, κακές καιρικές συνθήκες, πανδημίες κτλ.), θα επικοινωνήσουμε μαζί σας προκειμένου να μας δηλώσετε αν επιθυμείτε την εκτέλεσή της.

Το κόστος αποστολής υπολογίζεται αυτόματα πριν την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας. Σε παραγγελίες που αφορούν ογκώδη αντικείμενα είναι πιθανό να μεταβληθούν τα έξοδα αποστολής. Στα έξοδα αποστολής δεν συμπεριλαμβάνεται το κόστος της αντικαταβολής.

Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 60€ με τρόπο αποστολής Courier.

Σε περιόδους προωθητικών ενεργειών, οι χρόνοι παράδοσης ενδέχεται να είναι ελαφρώς μεγαλύτεροι από το συνηθισμένο, λόγω του μεγάλου όγκου παραγγελιών που έχουν καταχωρηθεί στο σύστημά μας.

Κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας, λαμβάνετε ενημερωτικό email με την μεταφορική εταιρεία και τον αριθμό της αποστολής σας. Μέσα από το site της μεταφορικής εταιρείας μπορείτε να κάνετε αναζήτηση της αποστολής σας. Προτεινόμενος χρόνος για αναζήτηση αποστολής είναι 24 ώρες μετά την λήψη του ενημερωτικού email καθώς σε διαφορετική περίπτωση μπορεί να μην εμφανίζεται κάποιο αποτέλεσμα.

Oι παραγγελίες που πραγματοποιούνται από χώρες εκτός Ε.Ε είναι πιθανό να υποστούν τελωνειακούς δασμούς ή άλλα έξοδα εισαγωγής, τα οποία οφείλει να επωμιστεί ο πελάτης. Η εταιρεία μας δεν μπορεί να γνωρίζει με ακρίβεια αν θα υπάρχει χρέωση κατά την εισαγωγή τους στην εκάστοτε χώρα και ποιό θα είναι το ακριβές ποσό, καθώς η πολιτική των τελειωνακών δασμών διαφέρει από χώρα σε χώρα. Σε κάθε περίπτωση μπορείτε να πραγματοποιήσετε την παραγγελία σας και να επικοινωνήσετε με το τελωνείο της χώρας σας.

Σε περίπτωση καθυστέρησης επικοινωνήστε μαζί μας στο [email protected]