0

Τρόποι πληρωμής

Α. Τραπεζική κατάθεση ή web banking. 

Λογαριασμοί τραπεζών (IBAN)

Viva Wallet: GR4770100000000200360422517

Στην αιτιολογία πληρωμής, είναι απαραίτητο να συμπληρωθεί το ονοματεπώνυμο του Πελάτη και ο αριθμός παραγγελίας. Μετά την κατάθεση, ο Χρήστης / Πελάτης θα πρέπει να γνωστοποιεί την κατάθεσή του στο τηλέφωνο 210 22 01 436 (Δευτέρα έως Παρασκευή 09.00-17.00) ή ηλεκτρονικά στο [email protected].

Β. Πιστωτική ή χρεωστική κάρτα

Κατά την υποβολή της παραγγελίας του, ο Χρήστης / Πελάτης μεταφέρεται στο ασφαλές περιβάλλον της Viva Wallet όπου μπορεί να καταχωρήσει τα στοιχεία της πιστωτικής ή χρεωστικής του κάρτας. Η πληρωμή μπορεί να γίνει με τους ακόλουθους τρόπους:

Μέσω πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών των Visa, Mastercard, Maestro, American Express, Diners, Discovery, Apple Pay, Google Pay.

Γ. PayPal

Κατά την υποβολή της παραγγελίας του, ο Χρήστης / Πελάτης μεταφέρεται στο ασφαλές περιβάλλον του PayPal όπου μπορεί μέσω του λογαριασμού του στο PayPal να ολοκληρώση την πληρωμή της παραγγελίας του.

Δ. Αντικαταβολή

Ο Χρήστης / Πελάτης μπορεί να εξοφλήσει την παραγγελία του με αντικαταβολή (μετρητοίς) στο διανομέα της εταιρείας ταχυμεταφορών (courier) που θα του παραδώσει το δέμα. Η χρέωση αυτής της υπηρεσίας είναι 1,50€ επιπλέον ανά παραγγελία. 

 

Ε. BOX NOW PAY ON THE GO!

Ο Χρήστης / Πελάτης μπορεί να εξοφλήσει την παραγγελία του με πληρωμή online στο link που λάβει στο κινητό του κατά την παραλαβή της παραγγελίας του. Η χρέωση αυτής της υπηρεσίας είναι 1,00€ επιπλέον ανά παραγγελία. 

Πως λειτουργεί;